У Глибоці скорочено термін перебування громадянину Румунії, в Заставні та Чернівцях примусово…

У Глибоці скорочено термін перебування громадянину Румунії, в Заставні та Чернівцях примусово повернуть громадян Казахстану та РФ

У Глибоці скорочено термін перебування  громадянину Румунії, в Заставні та Чернівцях примусово повернуть громадян Казахстану та РФ

В рамках проведення операції «Мігрант» співробітники Глибоцького відділу УДМС у Чернівецькій області на підставі обґрунтованого звернення відділення поліції с.м.т. Глибока Чернівецького районного управління поліції ГУ НП у Чернівецькій області прийняли рішення про скорочення терміну перебування громадянину Румунії, який порушив вимоги ч. 5 ст. 121 КУпАП («Порушення водієм правил керування транспортним засобом») та пропонував хабара співробітнику поліції за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Водночас у Чернівцях та Заставні виявлено громадян РФ та Казахстану, які ухилялися від своєчасного виїзду після закінчення терміну дії посвідки на тимчасове проживання в Україні. Обох іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано.

Щодо обох порушників також прийнято рішення про примусове повернення до країн походження. Поза тим вживаються заходи з притягнення до адміністративної відповідальності мешканця Заставнівського району, який надав своєму іноземному гостю житло в порушення визначеної законом процедури.

Управління ДМС у Чернівецькій області