УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Чернігівщини у співпраці з правоохоронними органами продовжують здійснювати перевірки…

Міграційники Чернігівщини у співпраці з правоохоронними органами продовжують здійснювати перевірки в рамках операції «Мігрант»

Міграційники Чернігівщини у співпраці з правоохоронними органами продовжують здійснювати перевірки  в рамках операції «Мігрант»

21.09.2021 працівниками УДМС у Чернігівській області спільно із співробітниками УСР ГУНП у Чернігівській області та співробітниками 105 прикордонного загону, в рамках операції «Мігрант» перевірено документи робітників, які здійснюють ремонт траси міжнародного значення М-01 сполученням Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в Чернігівській області. Під час перевірки було виявлено громадянина Киргизстану, який проживав на території України та працював з порушенням міграційного законодавства. Відносно іноземця та його роботодавця здійснено заходи відповідно до міграційного законодавства України.

Під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант", співробітниками Новгород-Сіверського сектору УДМС у Чернігівській області спільно з співробітниками 105 прикордонного загону імені князя Володимира Великого було виявлено громадянку Російської Федерації, яка проживала на території Новгород-Сіверського району з порушенням міграційного законодавства. 22.09.2021 року стосовно громадянки РФ та громадянки України яка надавала житло були складені адміністративні протоколи.

Управління ДМС у Чернігівській області