В рамках операції «Мігрант» з України примусово видворили громадянина Росії, який неодноразово…

В рамках операції «Мігрант» з України примусово видворили громадянина Росії, який неодноразово порушив міграційне законодавство

В рамках операції «Мігрант» з України примусово видворили громадянина Росії, який неодноразово порушив міграційне законодавство

Супровід до КПП «Гоптівка» (Харків) здійснили працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції УДМС в Запорізькій області.

Відносно зазначеного іноземця ще у 2017 році Пологівським сектором міграційної служби було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, яке росіянин не виконав, замість цього постійно змінював місце проживання, ховаючись від міграційників.

Влітку, у співпраці з Пологівськими районними відділами СБУ та ГУНП, порушника вдалося виявити, іноземця доставили до Міграційної служби, фахівці якої оперативно підготували та направили позов до суду стосовно примусово видворення порушника з території України, який було задоволено у повній мірі.

У співпраці з посольством незаконному мігранту, який мав на руках лише недіючий паспорт, вдалося підтвердити громадянство РФ та документувати довідкою на повернення на батьківщину.

Заборона на в’їзд до України росіянину з неврегульованим статусом склала 5 років.

Управління ДМС у Запорізькій області