УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Хмельниччини продовжують виявляти незаконних мігрантів

Міграційники Хмельниччини продовжують виявляти незаконних мігрантів

Міграційники Хмельниччини продовжують виявляти незаконних мігрантів

З метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території країни  та притягнення їх до відповідальності, згідно чинного законодавства, на території Хмельниччини здійснюються профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».

Так, 22 вересня поточного року під час відпрацювання заходів працівниками Хмельницького відділу УДМС виявлено 3 порушників міграційного законодавства, які своєчасно не виїхали за межі країни та перейшли на нелегальне становище. Даними особами виявились громадяни Республіки Вірменія, Киргизької Республіки та Республіки Казахстан.

Вказаних іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та накладено адмінстягнення у вигляді штрафів на загальну суму близько 7 тис.грн.

Окрім цього, відносно громадян Республіки Вірменія та Республіки Казахстан працівниками Міграційної служби прийнято рішення про примусове повернення їх до країни походження у встановлений термін та відносно громадянина Киргизької Республіки прийнято рішення про примусове повернення його до країни походження із подальшої забороною в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Заходи по протидії нелегальній міграції на території області тривають.

Управління ДМС у Хмельницькій області