Операція «Мігрант» триває: на Львівщині виявили іноземця-порушника

Операція «Мігрант» триває: на Львівщині виявили іноземця-порушника

Операція «Мігрант» триває: на Львівщині виявили іноземця-порушника

Починаючи з 1 вересня на території Львівської області триває робота над виявленням іноземців, які порушили міграційне законодавство.

Відтак, за період 13 - 21 вересня Управлінням з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції прийнято рішення про примусове повернення у країну походження щодо 20 осіб.

Серед таких є і 30-річний громадянин Республіки Конго, якого виявлено під час рейду в місті Новий Розділ. Встановлено, що він не виконав раніше прийняте рішення про примусове повернення до країни походження із забороною в’їзду на територію України.

Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Також, його затримано та поміщено у пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою ідентифікації терміном на шість місяців, для подальшого видворення у країну походження.

Додамо, що спільний рейд по виявленню іноземців, проведено працівниками ГУ ДМС у Львівській області спільно з співробітниками відділу поліцейської діяльності №1 Стрийського районного управління поліції, оперативниками управління міграційної поліції ГУНП Львівщини та військовослужбовцями оперативного підрозділу 7 прикордонного Карпатського загону.

Профілактичні заходи “Мігрант” триватимуть до 1 жовтня 2021 року.

Головне управління ДМС у Львівській області