Нарада керівників структурних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України…

Нарада керівників структурних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області

Нарада керівників структурних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області

У Головному управлінні Державної міграційної служби України у Львівській області відбулась нарада керівників структурних підрозділів. На ній було обговорено ряд робочих питань та спрямовано координацію деяких напрямків служби.

Зокрема, заступник начальника Володимир ФЕДИК, розповів, які правила документування паспортами для виїзду за кордон та паспортами громадянина України, що виїхали на постійне проживання за кордон та повернулися.

Надалі, здійснено аналіз показників у ході проведення профілактичних заходів під час операції “Мігрант”, що завершується 1 жовтня. Керівником Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції Іриною РОСОВСЬКОЮ та першим заступником начальника ГУ ДМС у Львівській області Іванною ІВАНОЧКО поставлені пріоритетні завдання керівникам підрозділів для покращення роботи з іноземцями.

Обговорені питання щодо ряду недоліків під час прийому та розгляду заяв з питань громадянства.

Сплановані заходи до відзначення 10-ї річниці з моменту створення міграційної служби Львівщини.

Завідувач сектору організаційної роботи Наталія ГРИНЮХ довела до відома присутніх стан поточної вакцинації проти COVID-19 у Головному управлінні.

А очільник служби Ярослав СКИБА акцентував увагу щодо важливості імунізації, оскільки, імовірно, наближається наступна хвиля пандемії.

Варто нагадати, що під час карантинних заходів оформлення документів, підрозділами ДМС, здійснюється за місцем звернення особи.

Для того, щоб уникнути великого скупчення людей, рекомендуємо зареєструватися на прийом через сервіс “електронна черга”: https://dmsu.gov.ua/services/online.html

Головне управління ДМС у Львівській області