УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Надано допомогу особі, яка потрапила у складну життєву ситуацію

Надано допомогу особі, яка потрапила у складну життєву ситуацію

Надано допомогу особі, яка потрапила у складну життєву ситуацію

Індустріальним відділом у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області налагоджена постійна тісна співпраця з Харківським міським центром реінтеграції бездомних осіб: працівники центру ставлять на облік усіх громадян, які звертаються за допомогою, та повідомляють про це Міграційну службу з метою документування кожної особи.

Так, працівники Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області документувати паспортом громадянина України у формі ID-картки Олександра Миколайовича, який протягом тривалого часу намагався оформити документ.

Відсутність власного житла, близьких родичів та проблеми зі здоров`ям змусили пана Олександра звернутися до Харківського міського центра реінтеграції бездомних осіб, працівники якого надали чоловіку первинну соціальну допомогу та організували візит до Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області, вхід та приміщення якого адаптовані до потреб людей з обмеженими можливостями. Після проведення відповідної процедури чоловіка було документовано паспортом громадянина України у формі ID-картки. Тепер він має змогу оформити пенсію та інші соціальні виплати, отримати належне лікування та користуватися конституційними, соціальними та іншими правами.

Працівники Міграційної служби, в рамках наданих повноважень, раді допомогти кожному, хто цього потребує.

Головне управління ДМС у Харківській області