До уваги відвідувачів Селидівського відділу

До уваги відвідувачів Селидівського відділу

До уваги відвідувачів Селидівського відділу

Інформуємо, що у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації та виявлення випадків інфікування COVID-19 серед працівників Селидівського відділу ГУ ДМС в Донецькій області, з 29 вересня поточного року, буде тимчасово припинено роботу зазначеного підрозділу.

У зв’язку з цим окремі повноваження передано до Покровського відділу, зокрема, видача раніше оформлених біометричних документів (паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у формі картки ) буде здійснюватися Покровським відділом ГУ ДМС України в Донецькій області. Отримати виготовлені документи можливо за адресою: місто Покровськ, вулиця У. Кармелюка, 2.

Графік роботи Покровського відділу: вівторок, середа, четвер, п’ятниця – з 08.00 до 17.00; субота – 08.00 до 15.45.

Вихідні дні: неділя, понеділок.

Додатково інформуємо, що отримати адміністративні послуги, які відносяться до компетенції міграційної служби, жителі м. Селидове можуть в будь-якому територіальному підрозділі ГУ ДМС України в Донецькій області.

Просимо громадян під час відвідування територіальних підрозділів міграційної служби дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо зменшення впливу та передачі вірусної інфекції:

  • користуйтесь захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами;
  • не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (з розрахунку не більше 1 людини на 10 кв. метрів);
  • уникати контакту з усіма, хто має ознаки ГРВІ.

Якщо ж Ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, обов’язково залишайтесь вдома та подбайте про своє здоров’я!

Вдячні за порозуміння!

Головне управління ДМС у Донецькій області