Документовано особу без громадянства

Документовано особу без громадянства

Документовано особу без громадянства

Працівники Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області документували Довідкою про звернення за визнанням особою без громадянства Віктора Володимировича.

Пан Віктор народився у Республіці Таджикистан. У 1990-х роках чоловік переїхав до Російської Федерації, де прожив кілька років без реєстрації. У 2011 році він переїхав до Києва. Складна життєва ситуація, у якій опинився пан Віктор, відсутність власного житла та родичів змусили чоловіка звернутися до реабілітаційного центру при релігійній організації, служителі якої надали Віктору первинну соціальну допомогу, організували візит чоловіка до Харківського міського центра реінтеграції бездомних осіб, у якому він став на облік, та до Міграційної служби.

Після проведення відповідної процедури співробітники Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області документували Віктора Володимировича Довідкою про звернення за визнанням особою без громадянства – документом, який посвідчує його особу та підтверджує законність перебування на території України.

Головне управління ДМС у Харківській області