«Мігрант» на Запоріжчині: в рамках операції прийнято вже 7 рішень про примусове видворення за межі…

«Мігрант» на Запоріжчині: в рамках операції прийнято вже 7 рішень про примусове видворення за межі України

«Мігрант» на Запоріжчині: в рамках операції прийнято вже 7 рішень про примусове видворення за межі України

Трьох іноземців із неврегульованим статусом вже було депортовано, стосовно двох - триває процедура їх документування довідкою на повернення.

Ще двох порушників міграційного законодавства цієї ночі було поміщено до Миколаївського ПТПІ - 38-річного громадянина Азербайджану та 44-річного громадянина Таджикистану. Супровід та поміщення здійснили співробітники відділу організації запобігання нелегальній міграції УДМС області.

Іноземців виявили вчора під час проведення активної фази «Мігрант». Ще у минулому році відносно цих осіб були прийняті рішення про примусове повернення до країн походження, які вони не виконали.

У зв’язку із невиконанням попередніх рішень Міграційною службою були направлені позовні зави до суду, але вже про примусове видворення порушників із забороною в’їзду на 5 років, які були задоволені у повній мірі.

Так як у обох іноземців відсутні документи, які посвідчують їх особу - депортацію вони будуть чекати у пункті тимчасового перебування, де, після необхідних перевірок, їх документують посвідками на повернення до батьківщини.

Управління ДМС у Запорізькій області