Популяризація ID-картки серед молоді

Популяризація ID-картки серед молоді

Популяризація ID-картки серед молоді

У попередніх публікаціях міграційна служба Херсонської області ознайомлювала вас із проведеною роботою щодо оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки для учнів закладів середньої освіти. Також ви зверталися до підрозділів УДМС у день свого народження, і у день весілля – ми втішені тим, що маємо можливість бути учасниками таких радісних подій вашого життя!

У цій динамічній співпраці пропонуємо вчасно оформлювати паспортні документи, і з цією метою співробітники УДМС у Херсонській області відвідали низку закладів освіти та познайомили наших юних громадян із процедурою оформлення ID-картки вперше.

Інформаційну роботу проведено Корабельним відділом у місті Херсоні, Бериславським, Білозерським, Великоолександрівським, Генічеським, Каланчацьким, Новокаховським, Новотроїцьким, Нововоронцовським, Олешківським, Скадовським, Рогачицьким, Чаплинським відділами та секторами УДМС. Під час відвідин, дистанційних зустрічей, телефонних перемовин із представниками педагогічних колективів та учнями ми разом обмінювались інформацією – ви задавали запитання, а ми радо надавали відповіді. Велику увагу приділено учням шкіл-інтернатів для завчасного забезпечення вихованців біометричними паспортними документами.

Зазначимо переваги ID-картки: документом не може скористатися інша особа, оскільки цей паспорт надійно захищено від підробки, він містить електронний безконтактний чіп, який неможливо змінити або скопіювати та, до всього – ID-картка є зручною та зносостійкою порівняно з паперовим варіантом, а також відповідає технічним міжнародним вимогам проїзних документів. До речі, маючи біометричний паспортний документ легко зареєструватися у додатку «Дія» та отримати всі переваги цифрового документообігу.

Чекаємо на вас у підрозділах міграційної служби Херсонської області!

Управління ДМС у Херсонській області