Результати проведення операції «Мігрант» на Ізюмщині

Результати проведення операції «Мігрант» на Ізюмщині

Результати проведення операції «Мігрант» на Ізюмщині

Працівники Ізюмського відділу ГУ ДМС у Харківській області спільно з працівниками Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області виявили громадянку Російської Федерації, яка порушила правила перебування на території України. Іноземку притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 203 КУпАП. Особу, яка надавала правопорушниці житло, притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 205 КУпАП за надання правопорушниці житла та незабезпечення реєстрації іноземки в Україні.

Усього за час проведення операції «Мігрант» на території Ізюмського району працівники Ізюмського відділу ГУ ДМС у Харківській області спільно з працівниками Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області виявили порушників міграційного законодавства: 4 громадян Російської Федерації, 1 громадянина Бахрейну, 1 громадянина Узбекистану, 2 громадян України, яких притягнуто до адміністративної відповідальності за надання правопорушникам житла та незабезпечення реєстрації іноземців в Україні.

Заходи з протидії нелегальній міграції, виявлення та притягнення до відповідальності порушників міграційного законодавства тривають.

Головне управління ДМС у Харківській області