Співпрацюємо та допомагаємо

Співпрацюємо та допомагаємо

Співпрацюємо та допомагаємо

Працівники Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області документували паспортами громадянина України у формі ID-картки осіб, які потрапили у складну життєву ситуацію.

Відсутність родин і близьких родичів, житла, проблеми зі здоров`ям змусили Сергія Володимировича та Володимира Петровича звернутися до Харківського міського центра реінтеграції бездомних осіб, працівники якого надали чоловікам первинну соціальну допомогу та організували візит до Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області, вхід та приміщення якого адаптовані до потреб людей з обмеженими можливостями. Після проведення відповідної процедури чоловіків було документовано паспортами громадянина України у формі ID-картки. Відтепер вони можуть оформити пенсію та інші соціальні виплати, отримати належне лікування та користуватися конституційними, соціальними та іншими правами.

Команда Міграційної служби Харківської області дякує Харківському міському центру реінтеграції бездомних осіб за результативну співпрацю.

Головне управління ДМС у Харківській області