Запорізькі міграційники продовжують роботу по виконанню рішень про примусові видворення - ще один…

Запорізькі міграційники продовжують роботу по виконанню рішень про примусові видворення - ще один росіянин примусово покинув територію України

Запорізькі міграційники продовжують роботу по виконанню  рішень про примусові видворення - ще один росіянин примусово покинув територію України

Не дивлячись на те, що профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант» на території країни завершилися - посилена робота по виявленню та притягненню до відповідальності порушників міграційного законодавства в області триває.

Так, цієї ночі, до КПП «Гоптівка» (Харків) було супроводжено та примусово видворено з території України 38-річного громадянина Російської Федерації, який вів в Україні кочовий спосіб життя.

Вказаний незаконний мігрант не виконав рішення про примусове повернення, прийняте відносно нього Бердянським відділом УДМС ще влітку, тож тепер отримав не лише примусову депортацію, а ще й восьмирічну заборону на в’їзд в Україну.

Міграційна служба вкотре попереджує іноземних громадян, що невиконання рішення про примусове повернення за межі України тягне за собою посилення адміністративної відповідальності у вигляді примусового видворення та подальшої заборони на в’їзд.

Управління ДМС у Запорізькій області