Документовано чоловіка, який потрапив у складну життєву ситуацію

Документовано чоловіка, який потрапив у складну життєву ситуацію

Документовано чоловіка, який потрапив у складну життєву ситуацію

Працівники Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області документувати паспортом громадянина України Імрана Сабір огли, який через складні життєві обставини протягом багатьох років не міг оформити документ.

Пан Імран народився в Азербайджані, військову службу ніс на Харківщині, де і набув українське громадянство після розпаду СРСР. Після отримання травми на виробництві чоловік потрапляє у складну життєву ситуацію: він втрачає зв`язок із близькими родичами та житло, усі заощадження йдуть на лікування, а через втрату паспорта пан Імран не може оформити пенсію та соціальні виплати. Це змусило Імрана Сабір огли звернутися до Всеукраїнського благодійного фонду "Деполь Україна", де чоловікові була надана первинна соціальна допомога, та до Міграційної служби для оформлення паспорта громадянина України. Враховуючи те, що паспорт чоловіка було втрачено ще багато років тому, а з родичами не залишилося зв`язків, почалася кропітка робота щодо встановлення особи чоловіка.

Після проведення процедури впізнання особи та отримання всіх необхідних документів, Імрана Сабір огли було документовано паспортом громадянина України у формі ID-картки. Відтепер він має змогу оформити пенсію, отримати належне лікування та користуватися конституційними, соціальними та іншими правами. 

Головне управління ДМС у Харківській області