У Тернополі підвели підсумки операції «Мігрант»

У Тернополі підвели підсумки операції «Мігрант»

У Тернополі підвели підсумки операції «Мігрант»

Сьогодні, 07 жовтня 2021 року, в приміщенні Управління ДМС Тернопільської області проведено нараду під керівництвом начальника Ярослава ДАВИБІДИ за участі керівників територіальних підрозділів міграційної служби області.

Під час наради підвели підсумки проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою ,,Мігрант”.

За період проведення заходів щодо протидії нелегальній міграції до адміністративної відповідальності на підставі ч. 1 ст 203 КУпАП притягнуто  70 іноземців, 4 особи притягнуто до адміністративної відповідальності на підставі ст 205 КупАП та 2 особи на підставі ст 204 КупАП.

Загалом, із неврегульованим статусом виявлено 42 іноземних громадянина. Стосовно 39 осіб прийнято рішення про примусове повернення в країну походження або третю країну  та 3 рішення про примусове видворення за межі території України.

Одного іноземного громадянина поміщено в пункт тимчасового перебування іноземців у Волинській області.

Накладено стягнень на загальну суму 150484 грн.

Також, у ході наради заступник начальника Управління - начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Тетяна ЛОБАЧ узагальнила результати роботи територіальних підрозділів УДМС при наданні адміністративних послуг іноземним громадянам та ОБГ, зокрема і надання дозволів на імміграцію.

Роботу територіальних підрозділів УДМС у Тернопільській області з питань оформлення документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство та проведення ідентифікації осіб проаналізував перший заступник начальника Управління – начальник відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Іван ЧУБАТИЙ.

Окрім того, розглянуто інші питання та прийнято відповідні рішення.

Управління ДМС у Тернопільській області