Порушника міграційного законодавства видворено з України

Порушника міграційного законодавства видворено з України

Порушника міграційного законодавства видворено з України

Громадянина Туреччини, раніше відомого за неодноразове нехтування законами не лише в міграційній галузі, а й щодо дотримання громадського правопорядку – видворено за межі України.

Наприкінці вересня, за рішенням Херсонського міського суду, його було поміщено до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні». А вже вчора, 11 жовтня 2021 року, порушника доставлено співробітниками міграційної служби Херсонської області до міжнародного повітряного пункту пропуску через державний кордон України «Миколаїв» та видворено в примусовому порядку.

Зазначимо, що через втрату правових підстав для перебування в Україні, громадянина Туреччини було зобов’язано покинути територію нашої країни самостійно. Однак у визначений термін він цього не зробив.

Нагадуємо, якщо іноземні громадяни та особи без громадянства, які прибули в Україну з тимчасовою метою, порушили встановлений законодавством України строк перебування у державі, то вони несуть адміністративну відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Управління ДМС у Херсонській області