У Чернівцях визначили переможця конкурсу

У Чернівцях визначили переможця конкурсу

У Чернівцях визначили переможця конкурсу

Більше місяця тривав конкурс на зайняття вакантної посади завідувача сектору з питань паспортизації, реєстрації фізичних осіб та еміграції Чернівецького відділу Управління ДМС у Чернівецькій області.

Претенденти проходили тестування на знання законодавства, розв’язання ситуаційних завдань з метою оцінювання компетентностей та відповідності професійних знань встановленим вимогам, а також – співбесіду.

Потенційних керівників одного з ключових підрозділів в структурі УДМС області конкурсна комісія перевіряла на рівень володіння знаннями законодавства та професійними навичками, здатність працювати в команді та розв’язувати ймовірні конфліктні ситуації в колективі, вміння використовувати комп’ютерні пристрої, базове офісне та спеціалізоване програмне забезпечення, працювати з документами в різних цифрових форматах тощо.

За рішенням конкурсної комісії та результатами загального рейтингу переможцем конкурсу визначено діючого працівника УДМС у Чернівецькій області Максима Сморкалова.

Щиро вітаємо переможця та бажаємо нових професійних злетів!

Варто лиш додати, що конкурс проводився з суворим дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених відповідною постановою Головного державного санітарного лікаря України.

Управління ДМС у Чернівецькій області