Примусове видворення громадянина Республіки Грузія

Примусове видворення громадянина Республіки Грузія

Примусове видворення громадянина Республіки Грузія

19  жовтня 2021 року працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС спільно із працівниками міграційної поліції здійснено видворення за межі території України  громадянина Грузії.

Вироком Бердичівського міськрайонного суду іноземець був засуджений до покарання у вигляді до 2 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 piк, відповідно не мав можливості добровільно виконати рішення про примусове повернення до країни походження.

Однак, після відбуття покарання, громадянин Грузії зобов’язаний був самостійно залишити територію України, але рішення про примусове повернення не виконав і продовжив в подальшому перебувати на території нашої держави.

На виконання рішення суду, із пункту тимчасового перебування іноземців та ОБГ, які незаконно перебувають на території України, громадянина Республіки Грузія  примусово видворено за межі території України через міжнародний пункт пропуску.

Робота з протидії нелегальній міграції та дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України триває.

Управління ДМС у Житомирській області