Міграційники Хмельниччини примусово видворили громадянина Російської Федерації із подальшою забороною…

Міграційники Хмельниччини примусово видворили громадянина Російської Федерації із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 5 років

Міграційники Хмельниччини примусово видворили громадянина Російської Федерації  із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 5 років

06 вересня під час проведення заходів під умовною назвою «Мігрант» на території міста Хмельницького було виявлено громадянина Російської Федерації, який порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства на території держави.

Працівниками Міграційної служби області притягнено нелегального мігранта до адміністративної відповідальності за ч.1ст.203 КупАП, накладено штраф у розмірі 5100 грн та прийнято рішення про примусове повернення його до країни походження у встановлений термін. Іноземець дане рішення не виконав та не покинув територію України вчасно.

18 жовтня на виконання рішення Хмельницького міськрайонного суду щодо примусового видворення вищевказаного іноземця за межі країни, працівниками Управління забезпечено супровід його до ПП «Сеньківка» та видворено у примусовому порядку.

Відповідно до ст.30 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» порушнику міграційного законодавства заборонено в’їзд в Україну строком на 5 років.

Управління ДМС у Хмельницькій області