Раніше судимого за підробку документів громадянина Республіки Вірменія, який не виконав рішення…

Раніше судимого за підробку документів громадянина Республіки Вірменія, який не виконав рішення про примусове повернення поміщено до Волинського ПТПІ з подальшим видворенням за межі держави

Раніше судимого за підробку документів громадянина Республіки Вірменія, який не виконав рішення про примусове повернення поміщено до Волинського ПТПІ з подальшим видворенням за межі держави

22 жовтня поточного року працівниками Управління спільно із  співробітниками правоохоронних органів було виявлено громадянина Республіки Вірменія, який  перебуває на території України з порушенням міграційного законодавства та якого було доставлено до УДМС області для з’ясування обставин.

В ході здійснення перевірки було встановлено, що в квітні 2019  року під час відпрацювання профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» працівниками Управління вже притягувався даний іноземець до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження у встановлений термін із подальшою забороною в’їзду на територію України терміном на 3 роки. Однак, іноземець не залишив територію держави вчасно та ухилився від виїзду після завершення терміну перебування.

Окрім цього, перебуваючи на території України незаконно, громадянин Республіки Вірменія вчинив кримінальні правопорушення передбачені ч.5 ст.27, ч1. та ч.4.ст 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», за що був покараний у виді накладання штрафу у розмірі 50-ти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

22 жовтня Хмельницьким міськрайонним судом задоволено позов Управління ДМС області щодо затримання та поміщення вищезазначеного громадянина до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою ідентифікації та подальшим видворенням  за межі держави.

23 жовтня  працівниками Міграційної служби області  з метою виконання рішення суду забезпечено супровід та поміщено незаконного мігранта до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні  з подальшим видворенням його за межі держави.

Робота по протидії нелегальній міграції на території області триває.

Управління ДМС у Хмельницькій області