Щодо можливості отримання виготовленого паспортного документа не за місцем подання відповідної…

Щодо можливості отримання виготовленого паспортного документа не за місцем подання відповідної заяви-анкети/заяви

Щодо можливості отримання виготовленого паспортного документа не за місцем подання відповідної заяви-анкети/заяви

Звертаємо увагу громадян на те, що під час карантину оформлення паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання до паспорта громадянина України зразка 1994 року фотокартки у зв’язку із досягнення відповідного віку здійснюється незалежно від місця реєстрації заявника, тобто зазначені послуги можна отримати у будь-якому підрозділі ДМС.

З метою покращення якості адміністративних послуг та дотримання принципу зручності для суб'єктів звернень, Державною міграційною службою України розроблено алгоритм дій для можливості отримання виготовленого паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон або паспорта громадянина України, до якого здійснено вклеювання фотокартки по досягненню відповідного віку, не за місцем подання відповідної заяви-анкети/заяви.

Для отримання виготовлених документів не за місцем подання відповідної заяви-анкети/заяви, громадянину необхідно написати відповідне письмове звернення (заяву) до територіального органу ДМС про необхідність надсилання виготовленого паспорта/паспорта, до якого вклеєно фотокартку для організації його вручення.

При цьому, слід зазначити, що під час звернення заявника з питання отримання виготовленого паспорта громадянина України для виїзду за кордон не за місцем подання відповідної заяви-анкети, додатково необхідно надати документи, які підтверджують необхідність термінового виїзду за кордон.

Звернутись до територіальних підрозділів УДМС у Луганській області для отримання адміністративних послуг можна у робочі дні відповідно до графіку їх роботи!

Управління ДМС у Луганській області