На Миколаївщині встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На Миколаївщині встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На Миколаївщині встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На території Миколаївської області з 00 годин 00 хвилин 26 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 23 жовтня.

Всі підрозділи Міграційної служби Миколаївської області працюють в штатному режимі за звичайним графіком.

Але нагадуємо, що при відвідуванні підрозділів міграційної служби необхідно дотримуватись вимог Міністерства охорони здоровʼя, а саме правильно використовувати засоби індивідуального захисту - одягати маску так щоб вона закривала рот та ніс, змінюйте її кожних 2-3 год.

Також слід розуміти, що чим більше людей зроблять щеплення, тим швидше заходи профілактики COVID-19 стануть не потрібні, а всі ми зможе повернутися до звичного життя.

Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області ще раз звертається до вас з проханням утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби!

Ви завжди можете звернутись за всіма питаннями на сторінку у соціальній мережі Facebook за посиланням, або за телефоном гарячої лінії (0512) 37-40-07.

Також нагадуємо, що у зв'язку із тимчасовим припиненням особистого прийому громадян керівним складом Управління, ви маєте можливість звернутися з запитанням особисто до керівництва за  допомогою телефону гарячої лінії.

Прийом за допомогою телефону гарячої лінії здійснює:

  • начальник Управління Іванов Володимир Васильович - кожну першу середу місяця з 09-00 до 12-00
  • перший заступник начальника Управління Шаталов Євген Альбертович - кожен вівторок місяця з 09-00-12-00
  • заступник начальника Управління - Кізілов Віктор Миколайович - кожний четвер місяця з 14-00 до 16-00

Будь ласка, бережіть себе!

Ми бажаємо здоров'я вам та вашим близьким!

 

Управління ДМС у Миколаївській області