В умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки міграційна служба Івано-Франківщини надаватиме…

В умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки міграційна служба Івано-Франківщини надаватиме адмінпослуги у повному обсязі

В умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки міграційна служба Івано-Франківщини  надаватиме адмінпослуги у повному обсязі

Маємо невтішну новину. З 30 жовтня на території Івано-Франківської області  встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки!

Це означає, що запроваджуються обмежувальні протиепідемічні заходи. Прохання до всіх мешканців і гостей Прикарпаття не нехтувати рекомендаціями МОЗ України щодо зменшення ризиків передачі вірусної інфекції.

  • дотримуйтесь безпечної відстані (з розрахунку не більше 1 людини на 10 кв. метрів).
  • для власної та безпеки інших використовуйте захисну маску та дезінфікуючі засоби.

У такому разі маємо й добру новину.

Усі підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області  працюватимуть за звичним графіком роботи та надаватимуть адміністративні послуги  громадянам у повному обсязі.

Для уникнення масового контакту з людьми, реєструйтеся в електронну чергу за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html

З будь-яких питань і за консультацією до Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області ви можете звернутися дистанційно:

  • поштою: за адресою вул. Ак. Гнатюка, 29, м.Івано-Франківськ, 76010;
  • написати безпосередньо на електронну пошту: if@dmsu.gov.ua;
  • залишити коментар під дописами на офіційній Facebook-сторінці УДМС в області;
  • зателефонувати на номер  «гарячої лінії» Управління (0342) 53-44-55 .

Вважаємо за доцільне нагадати, що в Україні є достатня кількість визнаних Всесвітньою організацією охорони здоров'я вакцин. В Івано-Франківську та у кожному куточку області працюють пункти вакцинації, де безкоштовно та у найкоротші терміни можна вакцинуватися.

Управління ДМС в Івано-Франківській області