УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Луганщині буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На Луганщині буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На Луганщині буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

Шановні громадяни, повідомляємо Вам, що з 30 жовтня на території Луганської області встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняли  під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Червоний рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень, які запроваджуються в регіонах. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані. Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Управління Державної міграційної служби України в Луганській області працює за звичайним графіком із обов’язковим додержанням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Дотримуватися правил гігієни та соціальної дистанції у 1,5 метри; вхід у приміщення лише у захисних масках для обличчя, яка надійно прикриває органи дихання; регулярне миття рук щонайменше раз на 2 години; обробляти руки антисептиком.

Якщо Ви маєте симптоми ГРВІ/COVID-19 - залишайтеся, будь ласка, вдома. Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

За додатковою інформацією можна звертатися на «гарячу лінію»  Управління ДМС у Луганській області

  • (067) 315-85-81 – Всі питання, крім питань у справах іноземців та осіб без громадянства.
  • (097) 342-32-59 – З питань у справах іноземців та осіб без громадянства.

Просимо утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби.

Для уникнення масового контакту з людьми, реєструйтеся в електронну чергу за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html

Будь ласка, бережіть себе!

Ми бажаємо здоров'я вам та вашим близьким!

Управління ДМС у Луганській області