На Луганщині буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На Луганщині буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

На Луганщині буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки!

Шановні громадяни, повідомляємо Вам, що з 30 жовтня на території Луганської області встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняли  під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Червоний рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень, які запроваджуються в регіонах. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані. Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Управління Державної міграційної служби України в Луганській області працює за звичайним графіком із обов’язковим додержанням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Дотримуватися правил гігієни та соціальної дистанції у 1,5 метри; вхід у приміщення лише у захисних масках для обличчя, яка надійно прикриває органи дихання; регулярне миття рук щонайменше раз на 2 години; обробляти руки антисептиком.

Якщо Ви маєте симптоми ГРВІ/COVID-19 - залишайтеся, будь ласка, вдома. Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

За додатковою інформацією можна звертатися на «гарячу лінію»  Управління ДМС у Луганській області

  • (067) 315-85-81 – Всі питання, крім питань у справах іноземців та осіб без громадянства.
  • (097) 342-32-59 – З питань у справах іноземців та осіб без громадянства.

Просимо утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби.

Для уникнення масового контакту з людьми, реєструйтеся в електронну чергу за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html

Будь ласка, бережіть себе!

Ми бажаємо здоров'я вам та вашим близьким!

Управління ДМС у Луганській області