УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У постійному розвитку. Керівникам структурних підрозділів проведено навчання щодо оцінювання державних…

У постійному розвитку. Керівникам структурних підрозділів проведено навчання щодо оцінювання державних службовців та обігу документів із службовою інформацією

У постійному розвитку. Керівникам структурних підрозділів проведено навчання щодо оцінювання державних службовців та обігу документів із службовою інформацією

У Головному управлінні Державної міграційної служби України у Львівській області проведено навчання для 26 керівників структурних підрозділів на дві наступні теми:

  • Визначення результатів завдань і ключових показників у 2021 році державними службовцями, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В», а також розробка завдань та ключових показників на 2022 рік;
  • Приведення стану обігу документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію та порядок оформлення документів при присвоєнні грифу «Для службового користування».

Важливо додати, що результати службової діяльності підлягають оцінюванню з метою:

  • визначення якості виконання поставлених завдань;
  • прийняття рішення щодо преміювання;
  • планування завдань на наступний рік, навчання та кар’єри.

Начальницею відділу управління персоналом Людмилою Малярською роз’яснено алгоритм дій керівників підрозділів, служби управління персоналом, суб’єкта призначення та всі подальші дії керівника під час співбесіди.

“Навчання проводилося з метою надання практичної допомоги керівникам підрозділів під час оцінювання результатів виконання завдань, їх визначенні на 2022 рік та складання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетенції”, - стверджує Людмила Малярська.

А вже завідувачем сектору документального забезпечення Оксаною Легкою повідомлено як правильно проставляти відмітки/позначки на документах із обмеженим доступом та проінформовано про ряд інших важливих питань під час обігу документів, які містять службову інформацію.

Зауважимо, що захід відбувся із забезпеченням всіх карантинних норм: дотримана дистанція, масковий режим, провітрювання приміщення та дезінфекція поверхонь.

Головне управління ДМС у Львівській області