Азербайджанця вдруге видворять із України

Азербайджанця вдруге видворять із України

Азербайджанця вдруге видворять із України

Міграційники у Черкасах виявили 40-річного громадянина Азербайджану, який попри встановлену заборону в’їзду знову потрапив в Україну.

Іноземець на території України був умовно засудженим. У 2017 році його видворили та заборонили в’їзд в Україну на 5 років. На батьківщині він зробив новий паспорт та поза пунктами пропуску повернувся в Україну, на Черкащину.

Соснівським відділом у м. Черкаси УДМС у Черкаській області виявлено порушника, на нього складено адміністративний протокол за ст. 203-1 КУпАП, стягнуто штраф у 1700 грн та вже вдруге подано позов до суду про його примусове видворення.

До того ж, до вже існуючої заборони в’їзду додалося ще 10 років. Майже на 15 років Україна буде закритою для нього.

Загалом протягом останнього тижня жовтня на Черкащині виявлено ще шістьох порушників міграційного законодавства.

Двох нелегальних мігрантів виявлено в Умані та одного у Звенигородці. Це громадяни Вірменії, Азербайджану та Ізраїлю. Всіх притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та накладено штрафи від 1700 до 2040 грн. Протягом місяця всі троє повинні покинути територію України на виконання рішення про примусове повернення.

Заплатили штраф (за ст. 203 КУпАП) у 1700 ‒ 1870 грн двоє громадян Вірменії та громадянин Грузії. Причинами стали не здійснений обмін посвідки на постійне проживання після досягнення 45-річного віку, робота без дозволу на працевлаштування та незареєстроване місце проживання протягом 30 календарних днів з дня видачі посвідки на постійне місце проживання. Порушників виявили в Умані та Золотоноші.

Управління ДМС у Черкаській області