Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ нелегального мігранта із подальшим…

Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ нелегального мігранта із подальшим видворенням за межі країни

Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ нелегального мігранта із подальшим  видворенням за межі країни

21 вересня поточного року під час відпрацювання профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант" на території міста Хмельницького було виявлено іноземця, який перевищив термін перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні, чим порушив міграційне законодавство. Даним іноземцем виявився громадянин Республіки Вірменія, якого працівники Хмельницького відділу УДМС  притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та прийняли рішення про примусове повернення до країни походження у встановлений термін. Іноземець дане рішення не виконав та ухилився від виїзду  за межі  держави.

29 жовтня поточного року на виконання рішення Хмельницького міськрайонного  суду працівники Міграційної служби області помістили  порушника міграційного законодавства  до  Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, з метою подальшого видворення його за межі держави.

Міграційна служба області просить громадян повідомляти про будь-які факти порушення міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства на "гарячу лінію" Управління за номером:(0382)65-03-06 та (093) 273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області