Висновок за результатами визначення рівня залученості працівників Управління Державної міграційної…

Висновок за результатами визначення рівня залученості працівників Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області

Висновок за результатами визначення рівня залученості працівників Управління  Державної міграційної служби України в Тернопільській області

Вже не вперше сектором управління персоналом УДМС у Тернопільській області проводиться опитування працівників структурних підрозділів Управління ДМС у Тернопільській області щодо визначення рівня залученості. Метою такого дослідження – є моніторинг емоційного стану співробітників, що безпосередньо впливає на мотивацію виконувати роботу з максимальною віддачею.

Загалом  в опитуванні взяли участь 142 співробітника, що становить 91% від фактично працюючих працівників УДМС у Тернопільській області. Тривало дослідження у період з 15 по 30 вересня 2021 року. Традиційно воно є анонімним, що підвищує рівень довіри від респондентів.

Отже, за результатами дослідження:

  • рівень залученості співробітників становить 78%, що характеризує УДМС у Тернопільській області як успішну та ефективну організацію;
  • 93% респондентів відзначили, що їм подобається робота і працювати в УДМС в цілому;
  • 81% опитаних готові рекомендувати УДМС як гарне місце роботи;
  • 74% підтвердили, що докладають більших зусиль в роботі, ніж від них вимагають, щоб досягнути кращих результатів;
  • 91% задоволені безпосереднім керівником.

Важливим є те, що в порівнянні з минулим роком, збільшився рівень задоволеності умовами державної служби (77% - минулого року, 81% - цього року).

Відтак, розроблено План заходів щодо розв’язання виявлених проблем, відповідно до якого в УДМС у Тернопільській області і надалі працюватимуть для підвищення рівня задоволеності та залученості співробітників.

Додамо, що вимірювання рівня залученості персоналу державного органу загалом, надає можливість керівництву і службі управління персоналом визначити стратегічні напрямки розвитку працівників та підвищення їх рівня лояльності і задоволеності роботою, що безпосередньо впливає на основні результати діяльності органу.

Управління ДМС у Тернопільській області