У Хотині через карантин припинено прийом громадян

У Хотині через карантин припинено прийом громадян

У Хотині через карантин припинено прийом громадян

Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, що входять до зони обслуговування Хотинського відділу УДМС у Чернівецькій області, що у зв’язку з підтвердженням випадків захворювання на COVID-19 у співробітників з 03.11.2021 р. буде тимчасово припинено прийом громадян по наданню адміністративних послуг у сферах міграції в зазначеному територіальному  підрозділі. Впродовж дії карантину Хотинський відділ УДМС у Чернівецькій області буде тимчасово відключений від електронного сервісу «Електронна черга».

За умови невідкладної необхідності отримання адміністративних міграційних послуг просимо мешканців Хотинської, Недобоївської, Клішковецької та Рукшинської територіальних громад звертатися до ближчих підрозділів УДМС у Чернівецькій області: Герцаївського сектору, Кельменецького, Новоселицького та Чернівецького відділів УДМС у Чернівецькій області. Адреси та контакти зазначених підрозділів можна знайти на сайті ДМС України за посиланням.

Водночас нагадуємо, що на період дії загальнодержавного карантину громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства мають можливість отримувати адміністративні послуги у сферах міграції за місцем звернення.

Отримати раніше оформлені документи мешканці територіальних громад, що входять до зони обслуговування Хотинського відділу УДМС у Чернівецькій області, матимуть змогу у вівторок, середу та п’ятницю з 09.00 до 13.00 за адресою: м. Хотин, вул. Свято-Покровська, 52, тел.: (03731) 2-28-26.

Про відновлення прийому громадян в зазначеному районному структурному підрозділі буде додатково повідомлено в ЗМІ, а також – на сторінках УДМС у Чернівецькій області на сайті ДМС України та у мережі «Фейсбук».

З усіх питань щодо роботи Хотинського відділу УДМС у Чернівецькій області телефонуйте на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області за номером: (0372) 55-04-61.

Нагадуємо також, що під час відвідування підрозділів УДМС у Чернівецькій області необхідно неухильно дотримуватися санітарних вимог та користуватися індивідуальними засобами захисту.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

Управління ДМС у Чернівецькій області