Міграційна служба Івано-Франківщини встановлює особу уродженця Казахстану

Міграційна служба Івано-Франківщини встановлює особу уродженця Казахстану

Міграційна служба Івано-Франківщини встановлює особу уродженця Казахстану

З території Івано-Франківської області за межі України примусово видворили чергового іноземця-правопорушника. 38-річний громадянин Азербайджанської Республіки відповідно до рішення суду півроку перебував у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом. Після проведення заходів з ідентифікацією цієї особи,  забезпеченням її проїзними документами працівники міграційної служби супроводили чоловіка до аеропорту. Таким чином було повністю виконано рішення суду про примусове  видворення іноземця.

Крім того, у межах своєї компетенції УДМС в області  прийнято рішення про заборону молодому чоловікові відвідувати Україну найближчих 5 років.

Варто зазначити, що через втрату правових підстав для перебування в Україні громадянина Азербайджану ще у березні було зобов’язано покинути територію нашої країни самостійно. Однак у визначений термін він цього не зробив, натомість переховувався, змінюючи місце перебування в Івано-Франківську.

Тим часом до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом доправлено 39-річного уродженця Казахстану. У нього в Україні немає ні батьків, ні рідні, ані жодних документів. З його слів, він народився на території колишньої Казахської РСР, а потім у дитячому віці разом з матір’ю приїхав в Україну. Упродовж терміну, відведеного судом на перебування чоловіка у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, працівники міграційної служби проводитимуть відповідну роботу для ідентифікації  цієї особи. Це буде нелегко, але варто спробувати, адже чоловік насправді хоче повернутися до країни, де народився.

Управління ДМС в Івано-Франківській області