УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Старосамбірського відділу ГУ ДМС у Львівській області оформили сучасний паспорт громадянина…

Міграційники Старосамбірського відділу ГУ ДМС у Львівській області оформили сучасний паспорт громадянина України

Міграційники Старосамбірського відділу ГУ ДМС у Львівській області оформили сучасний паспорт громадянина України

Керівник разом із п’ятьма працівниками підтримують сучасні зміни у процесі оформлення документів, а тому замінили паспорт громадянина України старого зразка у вигляді книжечки на новий, сучасний та зручний - ID-картку. 

Таким чином міграційники показують приклад для багатьох громадян. Закликаємо і Вас - оформіть документ з безконтактним електронним носієм та пізнайте світ по-новому.  

Наприклад, разом із ID-карткою Ви можете отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) на чіп паспорта. Це відкриває доступ до різноманітних електронних сервісів державних органів, до адміністративних і банківських послуг, дає можливість починати та вести бізнес, не виходячи з дому. 

Як виглядає сучасний паспорт? Це пластикова картка з чіпом, на якому зберігаються біометричні дані власника: цифрова фотографія, підпис та відбитки пальців. Тобто ніхто, крім власника ID-картки не зможе нею скористатися, порівняно з паспортом громадянина України у вигляді книжечки. 

Зручність паспорта полягає і в тому, що ідентифікаційний код візуально нанесений на ID-картку і папірець з кодом носити з собою не потрібно.

Наголошуємо на тому, що у 14-річному віці паспорт громадянина України вперше оформляється БЕЗКОШТОВНО.

Під час карантину прийом здійснюється за місцем звернення та із дотриманням наступних вимог: відстань між людьми повинна бути не менше 1,5 метра, масковий режим та дезінфекція рук. Якщо Ваше самопочуття залишає бажати кращого - залишайтеся, будь ласка, вдома.

Задля уникнення скупчень у приміщенні рекомендуємо записатися на оформлення документів через електронну чергу.

Головне управління ДМС у Львівській області