Сімох неврегульованих мігрантів виявили у Смілі та Корсуні

Сімох неврегульованих мігрантів виявили у Смілі та Корсуні

Сімох неврегульованих мігрантів виявили у Смілі та Корсуні

У суботу, 06 листопада 2021 року під час міграційної перевірки у місті Сміла співробітниками Смілянського відділу УДМС у Черкаській області виявлено 4-х порушників міграційного законодавства віком від 27 до 40 років.

Після перевірок встановлено, що троє осіб є громадянами Вірменії та одна особа ‒ Узбекистану. Всі іноземці перебували в Україні понад встановлений термін перебування (понад 90 днів протягом 180) та ухилялися від виїзду до країни походження.

Всіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП (порушення правил перебування на території України) та накладено штраф по 1700 грн.

Відносно них прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Протягом місяця вони зобов’язані самостійно виїхати з України.

Ще трьох іноземців, які протермінували дозволений строк перебування в Україні, виявили на минулому тижні у м. Корсунь-Шевченківський. Всі – громадяни Вірменії 32-х, 33-х та 40-ка років.

На всіх складено адміністративні протоколи за за ч. 1 ст. 203 КУпАП. Їм доведеться сплатити по 1700 грн штрафу та протягом листопада повернутися до країни походження. Такий термін встановили міграційники у рішеннях про примусові повернення.

Управління ДМС у Черкаській області