Підрозділи Міграційної служби Миколаївщини не вимагатимуть сертифікат про щеплення

Підрозділи Міграційної служби Миколаївщини не вимагатимуть сертифікат про щеплення

Підрозділи Міграційної служби Миколаївщини не вимагатимуть сертифікат про щеплення

 29 жовтня начальник Управління ДМС України в Миколаївській області Володимир Іванов відповідав на запитання телеглядачів ТРК «Ніс-ТВ» на тему «Як відвідати підрозділи міграційної служби під час встановлення червоної зони епідеміологічної небезпеки».

Телеглядачів цікавлять питання чи будуть у звʼязку з введенням в Миколаївській області червоного рівня небезпеки, якісь обмеження для відвідувачів? Наприклад, чи вимагатимуть сертифікат про вакцинацію?

Володимир Іванов повідомив що поки що ні! Але звернувся з проханням до відвідувачів суворо дотримуватись вимог Міністерства охорони здоровʼя, а саме правильно використовувати засоби індивідуального захисту, носити захисну маску, не відвідувати громадські міста, як що у вас є ознаки хвороби, або ви контактували з хворим, утримуватись від великого скупчення людей!

Також керівник Управління звернувся до телеглядачів не зволікати та зробити щеплення тому що чим більше людей зроблять щеплення від COVID-19, тим швидше уся країна зможе повернутися до звичного життя!

Володимир Іванов також повідомив, що якщо людина з якоїсь причини не може особисто відвідати підрозділ, завжди можна отримати консультацію на сторінці Управління у соціальній мережі Facebook та за допомогою телефону гарячої лінії Управління.

Також за допомогою телефону гарячої лінії здійснюється прийом громадян начальником Управління та його заступниками.

З графіком прийому можна ознайомитись на сторінці Управління у соціальній мережі Facebook.

Переглянути наживо інтерв’ю з Володимиром Івановим ви можете на офіційній сторінці ТРК «Ніс-ТВ»  у мережі Facebook.

Управління ДМС у Миколаївській області