УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Трьох громадян Молдови примусово повертають до країни походження

Трьох громадян Молдови примусово повертають до країни походження

Трьох громадян Молдови примусово повертають до країни походження

Міграційна служба Івано-Франківської області постійно здійснює відповідні заходи, спрямовані на виявлення і припинення порушень законодавства України у міграційній сфері.

У цьому разі йдеться про громадян-іноземців, які порушили терміни законного перебування в Україні. Працівники Івано-Франківського відділу в обласному центрі виявили трьох громадян Республіки Молдови. Мова про сім’ю, яка займалася торгівлею нехитрим крамом. Хай там як, але при перевірці документів у 28-річного чоловіка, його 26-річної дружини і їхнього 51-річного близького родича з’ясувалося, що у даний час вони не мають правових підстав для легального проживання на території України. Достеменно з’ясовано що іноземці в’їхали до нашої країни ще у 2020 році і за 90 днів мали виїхати з території України.

Громадянам Молдови роз’яснили вимоги міграційного законодавства України і повідомили про вчинення ними адміністративного правопорушення. Кожен з правопорушників має сплатити штраф і зобов’язаний до визначеного терміну виїхати за межі України. 

Управління ДМС в Івано-Франківській області