Закордонний паспорт у 93 роки!

Закордонний паспорт у 93 роки!

Закордонний паспорт у 93 роки!

Працівники Ізюмського відділу ГУ ДМС у Харківській області документували паспортом громадянина України для виїзду за кордон Бориса Федоровича Журова – письменника та видатного діяча Ізюмського краю.

Пан Борис народився та все життя прожив на Ізюмщині. І саме на Батьківщині вийшли у світ його наукові праці про будову Всесвіту та Закони Життя. Подружжя Журових зробило вагомий внесок у розвиток рідного краю, за що Павлині Тимофіївні, дружині Бориса Федоровича, були присвоєні звання Заслуженого природоохоронця України та Почесного громадянина Ізюмського району.

Борис Федорович уже 13 років не може самостійно пересуватись та потребує особливого догляду, а через проблеми зі здоров`ям виникла потреба у лікуванні за кордоном. Ураховуючи складність ситуації, родина Журових звернулася за допомогою до Міграційної служби Харківської області.

Працівники Ізюмського відділу ГУ ДМС у Харківській області здійснили виїзд до будинку, де проживає Борис Федорович, та прийняли всі необхідні документи. Після проходження відповідної процедури, заявник отримав довгоочікуваний документ.

Головне управління ДМС у Харківській області