УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

«НІ» насильству!

«НІ» насильству!

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження.

Саме тому щорічно, починаючи з 1991 року, міжнародна спільнота підтримує акцію "16 днів проти насильства". Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада до 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників.

В рамках підготовки до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» в Україні сьогодні, начальник відділу управління персоналом Управління ДМС у Вінницькій області Валентина Дідук провела онлайн-семінар під назвою "Насильство в сім’ї як соціальна проблема», участь в якому взяли 53 працівника УДМС у Вінницькій області.

Сьогоднішній семінар дав змогу працівникам міграційної служби  стати більш обізнаними в питаннях протидії домашнього насильства, а також усвідомлювати  особисту відповідальність та небайдужість  до проявів насильства у суспільстві.

Управління ДМС у Вінницькій області