УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Рівненської області долучилися до командно-штабних навчань підрозділів системи МВС…

Міграційники Рівненської області долучилися до командно-штабних навчань підрозділів системи МВС у прикордонних районах Рівненщини

Міграційники Рівненської області долучилися до командно-штабних навчань підрозділів системи МВС у прикордонних районах Рівненщини

19 листопада заступник Голови Нацполіції України перевірив алгоритм дій територіальних підрозділів системи МВС під час командно-штабних навчань щодо забезпечення правопорядку у прикордонних районах Рівненщини. Заплановані навчання проходили поблизу українсько-білоруського кордону.

Працівники Міграційної служби разом з поліцейськими, прикордонниками, нацгвардійцями, рятувальниками та військовослужбовцями вдосконалювали практичні дії по припиненню порушень міграційного законодавства під час виявлення та затримання осіб, які незаконно перетнули державний кордон.

За умовним сценарієм під час патрулювання населеного пункту в Сарненському районі група реагування патрульної поліції виявила трьох осіб, які незаконно перетнули державний кордон.  Під час спілкування із ними з’ясувалося, що у лісовому масиві в прикордонній зоні перебуває близько 100 осіб з групою спільників. Правоохоронцям вдалося встановити місце перебування нелегальних мігрантів. У лісовому масиві силами співробітників відомчих структур було проведене блокування їхнього руху. 

Взаємодію поліцейських, прикордонників, нацгвардійців, військовослужбовців, працівників Міграційної служби під час виявлення та затримання осіб, які незаконно перетнули державний кордон також координували начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський, його заступники, керівництво ГУ ДСНС і СБУ.

Детальніше про масштаби навчання на сайті ГУ НП в Рівненській області.

Управління ДМС у Рівненській області