УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Виявлено іноземця, який порушив міграційне законодавство

Виявлено іноземця, який порушив міграційне законодавство

Виявлено іноземця, який порушив міграційне законодавство

Вчора, 23 листопада, працівниками міграційного контролю та адміністративного провадження Головного управління ДМС у Львівській області було виявлено громадянина Азербайджану, що попередньо не виконав рішення про примусове повернення до місця походження, яке йому видали ще під час операції “Мігрант”.

Порушника затримали за місцем проживання у місті Трускавець та помістили у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. 

Щодо громадянина винесено постанову про адміністративне правопорушення та накладено штраф у розмірі 1700 грн у дохід держави. У подальшому, азербайджанця буде повернуто до країни походження.

Нагадаємо, для того, щоб перебувати законно на території України потрібно звернутися у міграційну службу для оформлення посвідки на тимчасове/постійне місце проживання.

Документи для оформлення посвідки подаються не пізніше ніж за 15 робочих днів до закінчення встановленого строку перебування в Україні.

У разі виникнення обставин, у зв’язку з якими посвідка підлягає обміну (крім закінчення строку її дії), документи для її обміну подаються протягом одного місяця з дати виникнення таких обставин.

Детальніше про оформлення в Україні.

Головне управління ДМС у Львівській області