УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Працівники Міграційної служби виявили іноземців, які незаконно перетнули кордон України та прагнули…

Працівники Міграційної служби виявили іноземців, які незаконно перетнули кордон України та прагнули доїхати до Франції

Працівники Міграційної служби виявили іноземців, які незаконно перетнули кордон України та прагнули доїхати до Франції

Працівниками Яворівського відділу міграційної служби складено протокол на виявлених 5-тьох іноземців, з них 4-ро планували нелегально перетнути кордон, інший - водій, допомагав порушникам у їхніх незаконних діях.

Встановлено, що 4 іноземців, а саме: троє палестинців та один сирієць, прибули пароплавом у місто Одеса, де їх зустрів громадянин Азербайджану, що має посвідку на постійне місце проживання в Україні у зв’язку з одруженням.

У подальшому затримані прагнули поїхати у Францію через пункт пропуску у Яворівському районі.

На іноземця, який законно перебував на території Україні та надав транспортний засіб для переміщення інших осіб, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 206 КУпАП, санкції якої передбачають накладення штрафу від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Четверо порушників міграційного законодавства понесли відповідальність за ч.1 ст. 203 КУпАП, їм надано 11 днів для примусового повернення у країну походження.

Додамо, що строк перебування в Україні іноземців, які є громадянами держав з візовим порядком в'їзду, а також осіб без громадянства, обмежено строком дії візи. Громадяни держав з безвізовим порядком в'їзду можуть тимчасово перебувати на території України не більше ніж 90 днів протягом 180 днів.

Головне управління ДМС у Львівській області