Міграційна служба м. Вугледара активно співпрацює з ЦНАП

Міграційна служба м. Вугледара активно співпрацює з ЦНАП

Міграційна служба м. Вугледара активно співпрацює з  ЦНАП

26 листопада поточного року Вугледарська міська рада, як учасник Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй отримала в якості міжнародної технічної допомоги транспортний засіб «Мобільний центр надання адміністративних послуг» (автомобіль), що дозволяє створити пересувні віддалені роботи місця адміністраторів і представників суб1єктів надання послуг. Отримання мобільного ЦНАПу було проведено в рамках реалізації проекту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для уразливих груп населення на сході України», що фінансуються урядом Канади.

Зазначений автомобіль має чотири робочих місць для адміністраторів і суб’єктів звернення за наданням адміністративних послуг, обладнаних комп’ютерною технікою, програмним забезпеченням, портативним сервером та доступом до мережі Інтернет. Також у мобільному ЦНАПі передбачене місце для розміщення робочої станції для оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу із комплектом обладнання для зняття біометричних даних особи та телекомунікаційне обладнання з організації конфіденційного зв’язку захищеної телекомунікаційної мережі ДМС.

Слід зазначити, що Вугледарський сектор міграційної служби активно співпрацює та надає допомогу працівникам ЦНАПу в частині змін у Правилах реєстрації місця проживання, затвердженого постановою Кабінетів Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органам реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру».

Головне управління ДМС у Донецькій області