УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Зустріч керівництва Міграційної служби із працівниками ЦНАПів

Зустріч керівництва Міграційної служби із працівниками ЦНАПів

Зустріч керівництва Міграційної служби із працівниками ЦНАПів

Задля налагодження співпраці та правильного розуміння оформлення документів, керівники Головного управління ДМС Львівської області провели зустріч з представниками Центрів надання адміністративних послуг.

Найголовнішими темами були документування осіб, які відбувають покарання в установах виконання покарань, або стосовно яких обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, або які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні в закладах МОЗ закритого типу.

Крім цього, присутнім роз’яснено, що бездомна особа подає документи тому підрозділу, де знаходиться центр обліку або заклад соціального захисту, що надають соцпослуги.

Начальниця Львівського міського управління ГУ ДМС Львівщини Юлія Заплітна знову ж таки наголосила на прийомі документів за місцем звернення, а вже начальниця відділу паспортизації Любов Онуфрійчук розповіла про процеси цифровізації та підтягування даних у додаток «Дія».

Додамо, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому ЦНАПі області, у ДП «Документ» та у підрозділах Міграційної служби.

Головне управління ДМС у Львівській області