УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Виклики часу: проведено нараду із керівниками територіальних підрозділів

Виклики часу: проведено нараду із керівниками територіальних підрозділів

Виклики часу: проведено нараду із керівниками територіальних підрозділів

У Головному управлінні ДМС у Львівській області відбулось навчання із керівниками та працівниками територіальних підрозділів на тему: “Внесення змін до порядків, затверджених постановами КМУ від 04 червня 2014 р. №289 і від 25 березня 2015 р. №302, затверджених постановою №1109 від 01.09.2021 р. Порівняльний аналіз”.

Перш за все, заступник начальника міграційної служби Львівщини Володимир ФЕДИК, розповів про методи оформлення документів та нововведення згідно із постановою №1109  Кабінету Міністрів України.

Також під час зустрічі начальниця Львівського міського управління Юлія ЗАПЛІТНА, начальниця відділу паспортизації Любов ОНУФРІЙЧУК та завідувачка сектору з питань еміграції та реєстрації Ірина САБАДАШ піднімали проблемні питання такі як: 

  • факти пошкодження документів;
  • ідентифікація осіб; 
  • подання довідок внутрішньо переміщеними особами; 
  • оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки для осіб, які постійно проживають за кордоном.

Ознайомитися із новою постановою Кабінету Міністрів України  №1109, яку колектив Міграційної служби обговорював, можна за посиланням.

Крім цього, перша заступниця начальника ГУ ДМС Львівщини Іванна ІВАНОЧКО довела до відмова про те, що створена постійно діюча комісія з метою перевірки збереження інформації по ДСК.

“Важливо звернути увагу на те, яка інформація є службовою та не підлягає розголошенню під час надходження запитів на публічну інформацію. Відповідно до Порядку організація з матеріалами по роботі зі службовою інформацією покладена на відділ діловодства, а приведення стану обігу документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації - на постійному контролі керівництва”, - додає Іванна ІВАНОЧКО.

Шановні громадяни! Якщо Ви власник паспорта громадянина України у вигляді книжечки, а прагнете отримати ID-картку, яка полегшить Ваше життя - звертайтеся у міграційну службу та оформляйте відповідний документ. 

Першим кроком до цього стане реєстрація у електронній черзі за посиланням. Наступним - прихід у підрозділ та оплата адміністративного збору. 

Дотримуйтеся дистанції та маскового режиму, адже пандемія - це не про одного, вона стосується кожного!

Головне управління ДМС у Львівській області