Презентовано діяльність "Центру допомоги постраждалим від домашнього насилля"

Презентовано діяльність "Центру допомоги постраждалим від домашнього насилля"

Презентовано діяльність

Працівники Міграційної служби Івано-Франківщини долучаються до  інформаційно-роз’яснювальних заходів, які зараз проводяться в області у рамках щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства».

Зокрема, заступниця начальника Городенківського відділу УДМС в Івано-Франківській області Світлана Мішталь взяла участь у презентації на території громади діяльності «Центру допомоги постраждалим від домашнього насилля”, засновником якої є недержавна організація "Благодійний фонд  Карітас Коломия".

Представники благодійної організації розповіли присутнім про послуги, які фонд на постійній основі надає людям. Зважаючи на реалії життя, послуги соціального спрямування дедалі розширюються. Отже, на консультаційну допомогу юристів і психологів, юридичний супровід, тимчасовий притулок, сприяння у відновленні документів і оформленні соціальних виплат можуть розраховувати й громадяни, які зазнали насилля в сім’ї чи опинилися у кризових ситуаціях.

Учасники  заходу візьмуть на себе місію поширення серед населення контактної інформації про діяльність «Центру допомоги постраждалим від домашнього насилля” для того, щоби громадяни, які потрапили у скрутне становище через насилля в сім’ї, знали, де можна розраховувати на певну допомогу.

Благодійний фонд “Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ” засновано у 1994 році. Основною місією діяльності Карітас Коломия є надання соціальної та матеріальної допомоги, а також психологічна підтримка людям, які опинилися у кризових ситуаціях.

Управління ДМС в Івано-Франківській області