УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Представниця УДМС у Чернівецькій області взяла участь у навчанні Молодіжної ради профспілок працівників…

Представниця УДМС у Чернівецькій області взяла участь у навчанні Молодіжної ради профспілок працівників держустанов України

Представниця УДМС у Чернівецькій області взяла участь у навчанні Молодіжної ради профспілок працівників держустанов України

Як забезпечити дотримання прав працівників в умовах, спричинених поширенням коронавірусної інфекції? Як допомогти, в тому числі матеріально, членам профспілок, котрі захворіли на COVID-19? Які психологічні та організаційні аспекти такої роботи? Яку роль може відігравати при цьому первинна профспілка? Ці та інші питання обговорювалися під час навчання для членів Молодіжної ради профспілок працівників державних установ України.

Під час навчання учасники розвивали критичне мислення, набували навичок креативних підходів до профспілкової роботи, вправлялися в побудові комунікацій, виконували творчі завдання, брали участь в тестуваннях, опитуваннях тощо.

Представниця молодіжної ради профспілок державних службовців в Чернівецькій області Наталя Матіос повернулася з навчання, сповнена нових знань та наснаги до праці.  

Управління ДМС у Чернівецькій області