У Кременчуці відбулася міжвідомча нарада на тему: «Взаємодія на місцевому рівні з питань дотримання…

У Кременчуці відбулася міжвідомча нарада на тему: «Взаємодія на місцевому рівні з питань дотримання прав засуджених»

У Кременчуці відбулася міжвідомча нарада на тему: «Взаємодія на місцевому рівні з питань дотримання прав засуджених»

24 листопада 2021 року в державній установі «Кременчуцька виховна колонія» організували міжвідомчу нараду «Взаємодія на місцевому рівні з питань дотримання прав засуджених» за участю представників державних організацій, адміністрації та вихованців установи.

Державну міграційну службу представляла начальник Автозаводського відділу у м. Кременчуці УДМС у Полтавській області Олена Коль.

В числі запрошених були представники центру надання адміністративних послуг у м. Кременчуці, спостережної комісії при Кременчуцькій міській раді, служби у справах дітей, Кременчуцької окружної прокуратури, Кременчуцького міжрайонного центру зайнятості, Департаменту соціального захисту населення Кременчуцької міської ради, відділу правопросвітництва та надання безоплатної вторинної допомоги Кременчуцького міського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, сервісного центру Пенсійного фонду м. Кременчука та Автозаводського районного відділу філії державної установи "Центр пробації" в Полтавській області.

На початку наради керівники та фахівці довели до присутніх повноваження державних органів, які вони представляють. Окреслили ряд питань, що стосуються захисту та дотриманню прав людини.

Друга частина зустрічі була присвячена запитанням та відповідям, вирішення яких допоможе підліткам адаптуватися в суспільстві після звільнення. На всі питання, які виникали у вихованців було надано змістовні та аргументовані відповіді. Вихованці отримали пам’ятки, підготовлені центром надання безоплатної правової допомоги та центром зайнятості, які стануть їм путівниками та в нагоді після звільнення.

Управління ДМС у Полтавській області