Міграційники Рівненщини провели нараду з виконання пріоритетних напрямків роботи УДМС на 2021 рік…

Міграційники Рівненщини провели нараду з виконання пріоритетних напрямків роботи УДМС на 2021 рік та заняття з професійної підготовки

Міграційники Рівненщини провели нараду з виконання пріоритетних напрямків роботи УДМС на 2021 рік та заняття з професійної підготовки

29 листопада під головуванням начальника УДМС у Рівненській області Лілії Драпчинської відбулася нарада керівників структурних територіальних підрозділів служби.

Керівник Управління міграційної служби підсумувала результати реалізації структурними та структурними територіальними підрозділами  пріоритетних напрямків роботи УДМС на 2021 рік.

Перший заступник начальника УДМС Святослав Потейчук озвучив присутнім основні посили доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Стан реалізації національного превентивного механізму у 2020 році» у контексті виконання завдань, що стосуються діяльності ДМС.

Наприкінці наради відбулося заняття в системі професійної підготовки, котре провели заступник начальника УДМС Ольга Паламарюк спільно з  начальником відділу  обліку моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Світланою Пятак. Учасники наради опрацювали спеціальне програмне забезпечення інформаційної підсистеми реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та порядок направлення територіальними підрозділами УДМС запитів до ІПС «Реєстр місць проживання».

Управління ДМС у Рівненській області