УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Результати, пріоритети та високий рівень надання адміністративних послуг громадянам

Результати, пріоритети та високий рівень надання адміністративних послуг громадянам

Результати, пріоритети та високий рівень надання адміністративних послуг громадянам

В Міграційній службі Запорізької області підбили підсумки роботи за 11 місяців 2021 року. В нараді під головуванням керівника Управління Олександра Харіни взяли участь начальники структурних та територіальних відділів УДМС.

Ратуючи за безпеку співробітників та неухильне дотримання вимог протиепідемічних заходів засідання було проведено в режимі відеоконференції.

У вступному слові очільник Управління довів до учасників  результати роботи підрозділів у поточному році, звернув увагу на усунення недоліків в організації роботи за визначеними напрямами службової діяльності та наголосив на необхідності тримати високий рівень надання адміністративних послуг громадянам.

У контексті виконання завдань, що стосуються діяльності ДМС про опрацювання Спеціальної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Стан реалізації національного превентивного механізму у 2020 році» доповів заступник начальника Управління – начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства  Михайло Тихонський.

Присутніх також ознайомили з результатами проведення моніторингу контролю якості в частині стану розгляду заяв-анкет та оформлення паспортів громадянина України та паспортів громадянина України для виїзду за кордон; проаналізовано роботу підрозділів у підсистемі ЄІАС УМП «Облік іноземців та біженців» за визначений період.

Управління ДМС у Запорізькій області