Проведено апаратну нараду Управління ДМС у Луганській області

Проведено апаратну нараду Управління ДМС у Луганській області

Проведено апаратну нараду Управління ДМС у Луганській області

У перший день зими під головуванням начальника УДМС у Луганській області Юрія Скіртача проведено апаратну нараду за участі керівників структурних та територіальних підрозділів УДМС у Луганській області.

Координація роботи та контроль за діяльністю підпорядкованих територіальних підрозділів є одним із ключових завдань УДМС у Луганській області.

Керівник Управління підсумував результати роботи за основними напрямками діяльності УДМС у Луганській області за одинадцять місяців поточного року та нагородив працівників структурних та територіальних підрозділів УДМС у Луганській області заохочувальними відзнаками.

Під час наради також обговорені останні зміни, які відбулися у нормативно-правових актах, що відносяться до діяльності міграційної служби в цілому. Проведена кількісна та якісна оцінка результатів діяльності, предметно проаналізовано проблемні питання, що виникають у роботі підрозділів, визначені шляхи їх вирішення.

Окрему увагу приділено:

  • дотриманню вимог законодавства України з питань громадянства та оформленню документів, що посвідчують особу;
  • організації заходів для виявлення серед іноземців та осіб без громадянства нелегальних мігрантів та забезпечення дотримання гарантованих законодавством особистих прав;
  • розгляду спеціальної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Стан реалізації національного превентивного механізму у 2020 році» у контексті виконання завдань, що стосуються діяльності ДМС;
  • дотриманню антикорупційного законодавства працівниками УДМС у Луганській області та його територіальних підрозділів;
  • аналізу результатів опитувань щодо якості надання послуг структурними і територіальними підрозділами та реалізації заходів для покращення якості обслуговування суб’єктів звернення.

Управління ДМС у Луганській області