Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового видворення за межі території України…

Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового видворення за межі території України чергового порушника міграційного законодавства

Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового видворення за межі території України чергового порушника міграційного законодавства

30 листопада працівниками Управління ДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області затримано громадянина Республіки Румунія звільненого з місць позбавлення волі після відбуття покарання по пункту 1, частини 2, статті 115 Кримінального кодексу України.

Вказаного іноземця було доставлено до Шепетівського відділу УДМС України в Хмельницькій області, притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП, накладено адмінстягнення у вигляді штрафу на суму 1700 грн. та відповідно до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" подано адміністративний позов до Шепетівського міськрайонного суду про затримання зазначеної особи з метою ідентифікації для забезпечення примусового видворення за межі території України з поміщенням до ПТПІ.

Паралельно було проведено роботу з консульством Румунії в Чернівцях, зокрема іноземного громадянина було доставлено до вказаного консульства, документовано свідоцтвом на повернення до Румунії та 01 грудня передано прикордонній службі на ділянці кордону Україна-Румунія в Пункті пропуску "Порубне".

Відповідно до ст.30 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» порушнику міграційного законодавства заборонено в’їзд на територію України строком на 5 років.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції на території області триватиме й надалі.

Управління ДМС у Хмельницькій області